Home HOW IT WORKS RECOMENDED BY DOCTORS BENEFITS TESTIMONIES ORDER

100% natural

Recomandat de Medici

 

Intrebari frecvente

1. CE ESTE PROVIRILIA?

Provirilia este un produs 100% natural, recomandat de medici pentru îmbunătăţirea erecţiilor, făcându-le mai ferme şi de lungă durată în orice circumstanţă.

2. PROVIRILIA CHIAR FUNCŢIONEAZĂ?

Bineînţeles! Produsul nostru a fost utilizat cu succes de mii de oameni din întreaga lume, care au obţinut rezultate foarte satisfăcătoare în toate cazurile. Cu Provirilia veţi obţine o erecţie rapidă, 100% naturală.

Nu mai aştepta şi comandă lubrifiantul 100% natural acum!

Datorită formulei exclusive a uleiului Provirilia, veţi reuşi să creşteţi durata şi intensitatea erecţiilor. Ingredientele produselor noastre au fost combinate ştiinţific pentru a obţine rezultate 100% sigure şi rapide.
Când penisul este în erecţie, are loc un proces fiziologic prin care sângele este absorbit de către corpii cavernoşi şi de corpii spongioşi ai penisului. Uleiul nostru produce o creştere a fluxului de sânge în penis, creind o bază care va duce la îmbunătăţirea calităţii erecţiilor.
De sigur, nici unul din ingredientele ce compun formula Provirilia nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea consumatorilor, deoarece nu prezintă efecte secundare care să fie dăunătoare.

3. CE REZULTATE POT OBŢINE CU AJUTORUL LUI PROVIRILIA?

Erecţii imediate şi de lungă durată;
Orgasme de două ori mai puternice;
O putere de ejaculare superioară;
Creşterea libidoului şi a dorinţei sexuale;
O rigiditate şi o fermitate crescută a penisului în erecţie;
O creştere remarcabilă a încrederii sexuale.

4. CE INGREDIENTE CONŢINE ACEST PRODUS?

Ingredientele acestui produs sunt: dipropilen glicol, apă diatilată, carbomer, trietanolamină, glicerină, L-arginină, extract de aloe vera, metilparaben, mentol, acid ascorbic (vitamina C), acid citric.
Toate aceste ingrediente sunt 100% naturale, şi acţionează în condiţii de siguranţă.

5. TREBUIE SĂ AM ÎMPLINITĂ VÂRSTA DE 18 ANI PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE ACEST PRODUS?

DA! este absolut necesar să ai împlinită vârsta de 18 ani pentru a putea beneficia de produsele noastre.

6. CUM SE FOLOSEŞTE?

Câteva picături din acest ulei se aplică pe penis, în timp ce se efectuează un masaj uşor. Apoi, nu trebuie să aşteptaţi decât câteva secunde pentru a observa cum acţionează componentele lui Provirilia.

Pregatiţi-vă pentru a obţine erecţii incredibile în doar câteva secunde!

7. ACEST PRODUS ESTE COMPATIBIL CU PREZERVATIVUL?

Absolut! Provirilia poate fi folosit cu orice tip de prezervativ.

8. NU LASĂ URME PE PIELE?

Nu! Uleiul nostru a fost creat special pentru a fi absorbit imediat de ţesutul moale al penisului, şi nu lasă urme după ce a fost aplicat.

9. ÎN TIMPUL FOLOSIRII ULEIULUI PROVIRILIA SE POATE PRACTICA SEXUL ORAL?

Bineînţeles! Provirilia este un produs ce poate fi folosit cu încredere în cazul sexului oral deoarece în formula sa nu conţine compuşi chimici, sintetici, artificiali sau petrochimici. Provirilia conţine produse naturale selectate cu grijă şi procesate în cele mai bune condiţii de siguranţă pentru a ta că nici unul dintre ingrediente nu este nociv.

10. POT FOLOSI PROVIRILIA CHIAR DACĂ AM UNELE PROBLEME DE SĂNĂTATE CE ŢIN DIRECT DE BUNĂSTAREA PENISULUI?

Noi nu recomandăm folosirea acestui produs dacă o persoană are probleme de sănătate ale organelor genitale (herpes, virus...); de aceea noi vă sfătuim să discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de folosirea produsului pentru a vă putea informa referitor la avantajele şi dezavantajele folosirii lui.

11. ACEST PRODUS ESTE ATESTAT MEDICAL?

Bineînţeles! Uleiul Provirilia este recomandat de medici prestigioşi specializaţi în urologie şi sexologie deoarece este un produs de calitate superioară şi foarte eficient. În afară de toate acestea, datorită conţinutului sau 100% natural, nu prezintă nici un efect secundar care să dăuneze sănătăţii dumneavoastră. Când un produs este recomandat de către medici specialişti, înseamnă că acest produs este absolut de încredere.

12. SUNT IMPOTENT. VOI TRECE PESTE ACEASTĂ SITUAŢIE DACĂ FOLOSESC PROVIRILIA?

Nu. În nici un caz uleiul Provirilia nu este recomandat pentru tratarea impotenţei deoarece nu este un medicament. Efectele sale constau în îmbunătăţirea calităţii erecţiilor atât ca durată cât şi ca intensitate, nu în a produce erecţii.

 

13. VOI PUTEA OBŢINE SI CREŞTEREA ÎN DIMENSIUNE A PENISULUI?

Provirilia ajută la creşterea fluxului de sânge care intră în penis ceea ce va duce la o creştere substanţială în circumferinţă (mai ales in timpul erecţiilor).

14. EXISTĂ VREUN EFECT SECUNDAR ASOCIAT CU ACEST ULEI?

Nu. Provirilia este un produs 100% natural şi sigur, deci, nu prezintă nici un efect secundar asociat cu administrarea uleiului.

15. POT PRIMI COMANDA ÎN CELE MAI BUNE CONDIŢII DE DISCREŢIE?

Toate comenzile sunt distribuite în cele mai bune condiţii de discreţie şi de aceea este imposibil să se afle ce conţine coletul dumneavoastră. Pe colet nu va apărea denumirea produsului comandat de dumneavoastră.

16. POT BENEFICIA DE CONFIDENŢIALITATE CHIAR DACĂ ACHIZIŢIONEZ PRODUSUL ONLINE?

Absolut! Site-ul Provirilia deţine cel mai eficient şi sigur sistem de pe piaţă. Baza de date este confidenţială şi nu are nimeni din exterior acces la ea. Datele clienţilor deja existenţi nu vor fi furnizate viitorilor clienţi.

17. ÎN CÂT TIMP, DE LA EFECTUAREA COMENZII POT INTRA ÎN POSESIA PRODUSULUI?

Comenzile sunt procesate în fiecare zi (de luni până vineri) şi expediate fie prin poştă, fie prin curierat rapid. Dacă se doreşte expedierea comenzilor prin poştă, veţi intra în posesia produsului în maxim 5 zile lucrătoare. Dacă doriţi livrarea prin curierat rapid, va ajunge la dumneavoastră comanda în două zile lucrătoare.

 

 

Afla Mai multe Comanda Acum

HOME - CUM FUNCTIONEAZA? - RECOMANDAT DE DOCTORI - BENEFICII

MARTURII - COMANDA - CONTACT - INTREBARI FRECVENTE

© Copyright 2022 Pro Virilia