Home HOW IT WORKS RECOMENDED BY DOCTORS BENEFITS TESTIMONIES ORDER

100% natural

Recomandat de Medici

 

ULEIUL PROVIRILIA PENTRU IMBUNATATIREA ERECTIILOR CHIAR FUNCTIONEAZA?

Bineinteles. Noi am verificat daca produsul nostru ajuta la obtinerea erectiilor mai puternice si de lunga durata, la care se adauga si o evidenta imbunatatire a intensitatii orgasmelor. Toate rezultatele cercetarilor se bazeaza pe marturiile unui numar foarte mare de clienti care au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute in urma folosirii produsului nostru.

Medicii spun...:

Pentru problemele de natura sexuala ce apar la barbati, in special cele referitoare la erectii slabe si de scurta durata, nu ezit sa recomand acest ulei tuturor barbatilor care doresc sa se bucure de o viata sexuala plina de impliniri, avand in vedere ca echipa Provirilia ofera un produs 100% natural la un pret rezonabil, accesibil tuturor persoanelor, si, ce este mai important – un produs foarte eficient.

Dr. Arana

Medic psihiatru şi sexolog,

Cu Provirilia, nu veti imbunatati substantial doar calitatea erectiilor, ci veti obtine si o imbunatatire a altor factori similari de o mare importanta cum ar fi cresterea cantitatii de material seminal din timpul ejacularii, o crestere a libidoului sau a dorintei sexuale, precum si orgasme mai intense si mult mai placute. Obtinerea acestor rezultate va avea repercursiune asupra increderii in sexualitatea dumneavoastra.

CUM SI DE CE POATE ULEIUL PROVIRILIA SA IMBUNATATEASCA CALITATEA ERECTIILOR?

In cadrul formulei sale unice, produsul nostru are ingrediente naturale care au fost special selectate si combinate pentru a creste fluxul de sange din penis imbunatatind calitatea si durabilitatea erectiilor.
De regula, din punct de vedere fiziologic, pentru a obtine si pentru a mentine o erectie este necesara activarea unui complex variat de factori fiziologici. Reactia sexuala produce un set de semnale de excitare in sistemul nervos, care au drept scop eliberarea de azot in corpii cavernosi ai penisului. Protoxidul de azot se propaga in cavitatile mici din muschi, ajungand in arterele corpilor cavernosi pentru a produce relaxarea vasculara si a celulelor netede.

Aceasta relaxare musculara si venoasa permite canalelor din corpii cavernosi sa primeasca o cantitate mai mare de sange,facand o presiune asupra vaselor care aduc sangele in penis, si, in consecinta, il retine in penis - ceea ce duce la aparitia erectiei (aici intervine uleiul nostru care are menirea sa produca o crestere considerabila a cantitatii de sange absorbita de membranele mentionate mai sus). Ingredientele ce fac parte din compozitia uleiului Provirilia actioneaza direct asupra vaselor sangvine care retin sangele in corpii cavernosi ai penisului, acolo unde sunt cei mai multi receptori sangvini, si unde aproape 90% din cantitatea de sange intrata in corpii cavernosi este blocata in timp ce se produce erectia - crescand fluxul de sange din interiorul penisului ducand la aparitia unor importante beneficii suplimentare cum ar fi orgasme de doua ori mai puternice si mai placute, sau o putere de ejaculare mult mai mare. Echipa noastra de profesionisti a ales sa creeze Provirilia in calitate de ulei folosit doar pentru uz extern, pentru a putea permite ingredientelor sa fie absorbite mult mai repede la nivel local si pentru a produce efectele dorite mult mai repede deoarece acest ulei intra direct in piele si actioneaza in zona dorita. Trebuie doar sa aplicati cateva picaturi pe penis o data sau de doua ori pe zi, si inainte de a face sex efectele vor fi deja foarte vizibile. Ingredientele 100% din Provirilia stimuleaza semnificativ sistemul reproducator masculin, crescand fluxul de sange din penis si creeaza o baza care ajuta la imbunatatirea calitatii erectiilor. Bineinteles, toate aceste ingrediente la care am facut referire pana acum nu contin nici un risc pentru sanatatea consumatorilor, deoarece aceste ingrediente nu prezinta efecte secundare care sa fie daunatoare.

ATENŢIE: Acest produs nu este recomandat in tratamentul pentru impotenta deoarece efectele acestui produs imbunatatesc calitatea erectiilor, NU PRODUC ERECTIA!


CE INGREDIENTE CONTINE PROVIRILIA?

Toate ingredientele au fost special selectate fiind in stare naturala, pentru a putea creste libidoul si virilitatea masculina. Pe langa principiile active extrase din plante din compozitia acestui produs mai fac parte si vitaminele si alte componente ce au rol de lubrifiere.

FORMULA NOATRA NOUA SI EXCLUSIVA ESTE CREATA PENTRU A OBTINE REZULTATE RAPIDE SI EFICIENTE

CONTINUT:

Dipropilen glicol, extract de aloe vera, apa distilata, carbomer, metilparaben, mentol, glicerina, vitamina C, L-arginina, acid citric.


Afla Mai multe Comanda Acum

HOME - CUM FUNCTIONEAZA? - RECOMANDAT DE DOCTORI - BENEFICII

MARTURII - COMANDA - CONTACT - INTREBARI FRECVENTE

© Copyright 2024 Pro Virilia